Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και εκείνος...

2015-10-14 09:50

Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και εκείνος... έβγαλε βίντεο στο Facebook

Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και εκείνος... έβγαλε βίντεο στο Facebook

Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταγραφεί και να αναρτηθεί σε κάποιο από τα δημοφιλή social media... ακόμα κι ένας πυροβολισμός στο κεφάλι.

Μπορεί να νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο Facebook, όμως αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταγραφεί και να αναρτηθεί σε κάποιο από τα δημοφιλή social media... ακόμα κι ένας πυροβολισμός στο κεφάλι.

 


Ο ράπερ Teriq Royal από το Κόμπτον της Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε από θραύσματα σφαιρών που προήλθαν από ένα καλάσνικοφ. Το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στο Facebook τον δείχνει να εξηγεί αιμόφυρτος τι του συνέβη. «Μόλις με πυροβόλησαν», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πλέον είναι αληθινός ράπερ, αφού χτύπησαν εκείνον και τα «αδέρφια» του.Μάλιστα, ο σχετικά άγνωστος μουσικός συνόδεψε το βίντεο με τη λεζάντα: «Ο Θεός με γλίτωσε από μία επίθεση με καλάσνικοφ ενάντια σ' εμένα και τα αδέρφια μου... Νιώθω ευλογημένος που θα ζήσω άλλη μια μέρα για να φτιάξω τη μουσική μου».

Θέλοντας προφανώς να πείσει τους δύσπιστους φίλους του στο Facebook ότι όντως δέχθηκε επίθεση και ότι δεν επρόκειτο απλώς για διαφημιστικό κόλπο, ο νεαρός πόσταρε και μία ακτινογραφία του κρανίου του με το θραύσμα της σφαίρας.