Στη σύντροφο του θύματος στρέφονται οι έρευνες για το πτώμα στον καταψύκτη

2016-01-13 17:33

Στη σύντροφο του θύματος στρέφονται οι έρευνες για το πτώμα στον καταψύκτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Το πτώμα ήταν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη για περίπου ένα χρόνο. Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του. 

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στην 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε το θύμα και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Η 45χρονη, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 65χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. 

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ, προκειμένου να την εντοπίσουν στη Βουλγαρία.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα είδε το μεσημέρι της Τρίτης δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. 

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

 

www.diakos-fireworks.com