Πυροτεχνήματα Μπαλόνια Ειδικά Εφέ

2015-10-02 16:54
4-6 μήνες πριν το γάμο...
 
Εναλλακτική Διακόσμηση Δεξίωσης Γάμου 
Εκτός από τον παραδοσιακό στολισμό υπάρχουν πολλές ακόμα εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις στην αγορά για να διακοσμήσετε τους χώρους της δεξίωσης και να εντυπωσιάσετε του καλεσμένους σας. Μπαλόνια, υφάσματα, κεριά και ένα πλήθος από διακοσμητικά στοιχεία που έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μπορούν να δώσουν στο χώρο ένα πολύ ξεχωριστό ύφος και οπωσδήποτε μπορούν να κάνουν το γάμο σας να διαφέρει. Ένας ασυνήθιστος και πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να προκαλέσετε αίσθηση είναι και τα πυροτεχνήματα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό και διασκεδαστικό θέαμα τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους καλεσμένους σας.
 
Νυφική Ανθοδέσμη - Ανθοστολισμός Γάμου:
Επισκεφθείτε  την σελίδα μας www.diakos-fireworks.com και αρχίστε να βλέπετε δείγματα και καταλήξτε στη νυφική ανθοδέσμη. Τη νυφική ανθοδέσμη την παραγγέλνει και την κρατά κατά την παράδοση πρώτος ο γαμπρός ωστόσο αυτός που συνήθως αποφασίζει για το σχέδιο της είναι η μέλλουσα νύφη. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλά λουλούδια συνδέονται με συμβολισμούς γι’ αυτό πριν επιλέξετε κάτι ασυνήθιστο και εξωτικό φροντίστε πρώτα να ενημερωθείτε σχετικά. 
Εφόσον παραδοσιακά οι κουμπάροι είναι υπεύθυνοι για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυαστείτε και να συνεννοηθείτε μαζί τους ώστε οι επιλογές και των δύο να ταιριάζουν. Θυμηθείτε κατά την παραγγελία σας πως ο στολισμός με λουλούδια δεν συνηθίζεται μόνο στο εσωτερικό του ναού αλλά και στον περίβολο της εκκλησίας στο χώρο όπου πρόκειται να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας καθώς και στο αυτοκίνητο που θα συνοδέψει τη νύφη στην εκκλησία.