Μάχη για τη ζωή δίνει εικοσάχρονη Ροδίτισσα

2016-02-10 14:29

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 20χρονη Ροδίτισσα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την βοήθειά μας, καθώς αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών.

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα και οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για αυτήν. Όμως η λύση είναι μία: πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών!
Σε αυτήν την αναζήτηση όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση  που θα κάνει για την 20χρονη νεαρή κοπέλα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Ευφραίμ» την προσεχή Δευτέρα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ειδικότερα, για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών κάνει έκκληση, για ανεύρεση συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών για μία κοπέλα 20 ετών είναι άμεση η ανάγκη να μεταμοσχευθεί. Αυτός βέβαια που θα γίνει δότης μόνο με λίγο σάλιο και μία αίτηση θα καταχωρηθεί στην παγκόσμια δεξαμενή για όλο τον κόσμο. Το μόσχευμα θα δοθεί αν υπάρξει συμβατότητα ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΜΥΕΛΟ όπως γινόταν παλαιότερα.

Η προσπάθεια της προσφοράς όλων μας για την εικοσάχρονη κοπέλα θα γίνει στις 15-02-16 ημέρα Δευτέρα στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου από τις 9:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μΔεν ξεχνάμε ότι τέσσερις Φεβρουαρίου είναι Παγκόσμια ημέρα του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και δεκαπέντε Φεβρουαρίου είναι Παγκόσμια ημέρα του Παιδικού ΚΑΡΚΙΝΟΥ………………….
Μπορείς να φανταστείς να είσαι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που μπορεί ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ …..»

www.diakos-fireworks.com